| Author |
Message |
tadis Site Admin

Mon Apr 16, 2007 1:00 pm |
|
 |
Otvaram ovu temu jer Â?elim čuti vaÂ?a miÂ?ljenja o tome - čini li nas sretnim novci, imovina.... jeli SAMO to čemu trebamo teÂ?iti??
Svakako, novci su bitni, ali imati samo to-to nije to. Neki će reći - ne imati to je joÂ? gore i slaÂ?em se.
U kojoj mjeri je potjera za bogatstvom dobra, a preko koje mjere postaje Â?tetna? |
|
|
|
|
| Author |
Message |
zmaj$

Wed Apr 18, 2007 10:30 am |
|
 |
Ha, teÂ?ko je to reći. Potraga za bogatstvom ovisi od osobe do osobe, od situacije do situacije.
Meni novci osobno jesu bitni, al puno su mi vaÂ?niji prijatelji, Â?ena, moj mali, zdravlje... takve stvari se ne kupuju novcima... |
|
|
|
|
| Author |
Message |
kikiriki
Mon Apr 23, 2007 1:30 pm |
|
 |
SlaÂ?em se s tobom Zmaju . Ja joÂ? nemam Â?enu i djecu, ali planiram se naravno oÂ?eniti kad tad . A Tadisu, mislim da imovini ne treba uopće pretjerano teÂ?iti, treba teÂ?iti da se ima onoliko koliko je potrebno. |
|
|
|
|
| Author |
Message |
balerina
Tue Apr 24, 2007 5:00 pm |
|
 |
ne treba teÂ?iti samo tome...ima puno ljudi koj imaju puno love pa nisu sretni...
ja bi rađe malo manje love (al opet dovoljno), al da sam zato sretna... |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Thu Apr 26, 2007 12:31 pm |
|
 |
| balerina wrote: |
ne treba teÂ?iti samo tome...ima puno ljudi koj imaju puno love pa nisu sretni...
|
to je istina, al i sreća je relativna - nekom je to hrpa para, nekom lijepi proljetni dan....  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
balerina
Thu Apr 26, 2007 1:00 pm |
|
 |
a je da...al dugoročno ti ljudi kaj imaju jako puno love opet traÂ?e nekaj drugo i novo, Â?to iz dosade, Â?to iz nekog drugog razloga...
i nisu svi ljudi isti, to se slaÂ?emo...znaÂ? kak se veli; svako zadovoljenje jedne potrebe rađa novu potrebu na viÂ?oj razini koju čovjek hoće zadovoljiti tak da će uvijek biti ljudi koji će uvijek traÂ?iti neÂ?to viÂ?e, pa je onda pitanje na kojo razini je njihova sreća...
mislim da bilo tko ak iskusi nekaj ruÂ?no u Â?ivotu; bolest, gubitak jako drage osobe i sl. nauči jako cijeniti neke sitne stvari, pa ti je i onda sreća i lijep sunčan proljetni dan
ovo su sad već filozofske rasprave  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Thu Apr 26, 2007 1:06 pm |
|
 |
potpuno istina . Treba malo filozofije tu i tamo
Ne kaÂ?e se bezveze: ne znaÂ? Â?to imaÂ? dok to ne izgubiÂ?  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
zboss2009
Sat Apr 28, 2007 11:40 am |
|
 |
zivot koji bi ja htjeo je: zarađivati lovu na neki najlaksi nacin (zasada jedino sto znam je da je to burza), imati puno cool frendova i frendica, 2-3 super zgodne cure (koje bi se i međusobno volile), zafrkavati se s tom ekipom 24/7 dok mi ne dosadi, mozda cijeli zivot  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Fri May 04, 2007 12:51 pm |
|
 |
Zboss, nisi ti ni lud . A Â?ta kad se probudiÂ????  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
zboss2009
Sun May 06, 2007 11:59 am |
|
 |
nije to nestvarno, sve je moguce...
znas ono: "sto jedan covjek moze, moze to i drugi" (da ne pametujem sad s nekim izrekama, ali istina je) |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Sun May 06, 2007 7:44 pm |
|
 |
pa znam da je to izvedivo  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Tue May 22, 2007 9:17 am |
|
 |
Moj Â?ivotni ideal je obavljati moj posao kvalitetno, ali u sredini koja koja je mirna, tiha, u prirodi - da mi ptičice pjevaju , da se sve zeleni oko mene i da nema susjeda u blizini (a danaÂ?nje komunikacijske tehnologije to omogućavaju) . Van iz te guÂ?ve i tog ludila stvarno nekad poÂ?elim pobjeći barem nakratko .
Zboss, vidio si mi vikendicu. Lijepa je ona i velika, ali za mene je opet nekako malena, a susjedi su sa svih strana. Nije ona taj moj Â?eljeni get - away place.  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
zmaj$

Wed Jun 20, 2007 11:49 am |
|
 |
A neki artistički tip si koji prezire dekadentnost ovog danaÂ?njeg svijeta? Ak nađeÂ? tako mjesto, zovi i mene, da kupim plac pokraj  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Thu Jun 21, 2007 10:39 am |
|
 |
| zmaj$ wrote: |
A neki artistički tip si koji prezire dekadentnost ovog danaÂ?njeg svijeta? Ak nađeÂ? tako mjesto, zovi i mene, da kupim plac pokraj  |
Nisam znao da si i psiholog . Al nebi te za susjeda, obični susjedi Â?pijuniraju, a ti bi uz to neke bihevioralne analize radio na meni  |
|
|
|
|
 |
Page 1 of 1 |
All times are GMT + 2 Hours
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|