| Author |
Message |
tadis Site Admin

Mon May 07, 2007 11:13 am |
|
 |
| za cjenovne trendove je bitnije Â?ta osjećamo (većina nas) nego Â?ta mislimo |
|
|
|
|
| Author |
Message |
zboss2009
Mon May 07, 2007 1:20 pm |
|
 |
| tadis wrote: |
| za cjenovne trendove je bitnije Â?ta osjećamo (većina nas) nego Â?ta mislimo |
da, najbolje je raditi s feelingom, a jedino pravilo sto postoji je da ne slusas nikog drugog, radi po svome
tako je meni broker rekao da kupim EPCG koji je narastao 0%, a ja uzeo ZEHK koji je narastao 50% |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Mon May 07, 2007 7:35 pm |
|
 |
Brate, to je feeling i po .
malo sam gledo i cijenu ELCG, pa rasla je i ona, al definitivno ne toliko. |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Tue Oct 16, 2007 1:09 pm |
|
 |
| Evo privremeno sam omogućio praćenje najlikvidnijih dionica na ZSE na glavnoj stranici (primjetio sam da ovo rjeÂ?enje uzima dosta resursa pa ak Vam se sporije otvara glavna stranica www.mojefinancije.net pratiti samo te dionice moÂ?ete na www.mojefinancije.net/dionice.php ) |
|
|
|
|
| Author |
Message |
zmaj$

Wed Oct 17, 2007 8:48 am |
|
 |
| tadis wrote: |
| Evo privremeno sam omogućio praćenje najlikvidnijih dionica na ZSE na glavnoj stranici (primjetio sam da ovo rjeÂ?enje uzima dosta resursa pa ak Vam se sporije otvara glavna stranica www.mojefinancije.net pratiti samo te dionice moÂ?ete na www.mojefinancije.net/dionice.php ) |
Vidjeh, korisno, bar se ne moram gurati na poslovnom . Nego, jel to ono 15 min kaÂ?njenje ili...?? Trebao b to napisati. |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Wed Oct 17, 2007 8:52 am |
|
 |
| zmaj$ wrote: |
Vidjeh, korisno, bar se ne moram gurati na poslovnom . Nego, jel to ono 15 min kaÂ?njenje ili...?? Trebao b to napisati. |
Pa je 15 min, ali moÂ?e biti i veće kaÂ?njenje. Ugl. 15-25 min max. kaÂ?njenje od stanja na burzi. |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Tue Jan 22, 2008 2:18 pm |
|
 |
Dobro nam se burza crveni ovih zadnjih dana. . Kako vi komentirate ovo Â?to se događa? |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Tue Apr 08, 2008 10:25 am |
|
 |
Kad ide dolje onda ide dolje stvarno . Mislim da mnogi ljudi ne znaju da cijene mogu padati jednako kako mogu i rasti . početak ove godine je bio brutalan prema meni, ali pad mi nije jako straÂ?an jer prethodne zarade me drÂ?e iznad vode. Osobno većinu svojih dionica nisam prodao, drÂ?im ih za bolja vremena, ali sada treba se početi pozorno pratiti trÂ?iÂ?te, jer ima dobrih dionica po niskim cijenama. Čim se počnu uočavati signali promjene trenda, treba kupovati. Ali, kad će to biti, osobno mislim MOÂ?DA tek pred kraj godine. |
|
|
|
|
 |
Page 2 of 2 |
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous 1, 2
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|