| Author |
Message |
tadis Site Admin

Mon May 07, 2007 11:17 am |
|
 |
Istina, mislim da oni to će traljavo napraviti . Za nas korisnike to je potencijalno veća opasnost, a taj pad kamatnih stopa uzrokovan time mislim da će biti zanemariv |
|
|
|
|
| Author |
Message |
songoku

Wed May 09, 2007 11:32 am |
|
 |
Ni meni se ne sviđa ta dostupnost naÂ?ih podataka.  |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Fri May 18, 2007 11:39 am |
|
 |
Ako Â?elite znati znati kamatne stope u HR, moÂ?ete ih pogledati na ovoj stranici: www.reuters.hr
U previlu naviÂ?e se koristi Zibor 3M.
SluÂ?beni izračun ZIBOR-a po dospijećima provodi se temeljem izračuna prosječnih vrijednosti kamatnih stopa 8 najvecih hrvatskih banaka iskotiranih na Reuters sustavu dnevno točno u 11.00 sati. |
|
|
|
|
| Author |
Message |
songoku

Mon May 28, 2007 11:37 am |
|
 |
| Ok je to, al to me ne zanima posebno. Bitnije mi je znati one neposredne kamatne stope - one po kojima banke daju kredite nama. |
|
|
|
|
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Tue Jul 10, 2007 12:09 pm |
|
 |
| To je najbolje pogledati direktno na stranicama banaka. A često ni tamo s ne nađu potrebni podaci - jer određuju kamatnu stopu kad vide VaÂ?u situaciju. |
|
|
|
|
 |
 |
Rast kamatnih stopa na stednju
|
 |
 |
| Author |
Message |
tadis Site Admin

Tue Apr 08, 2008 10:19 am |
|
 |
Kamatne stope su krenule da rastu, ali banke su tu opet odigrale igru jer su kamate na Â?tednju počeli dizati tek nakon Â?to je inflacija uzela maha.
Smatrate li da su banke dovoljno korigirale (povećale) svoje kam. stope na Â?tednju za očekivanu inflaciju? |
|
|
|
|
 |
Page 2 of 2 |
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous 1, 2
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|