Mojefinancije.net Forum Index -> Kako do novaca -> Financijski savjetnici?

Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Goto page Previous  1, 2
Global

Thu Jan 10, 2008 10:24 am
Reply with quote
Ja ne znam za druge, ali oni ti ponude sve moguće bankarske i osiguravajuće prizvode, ali to probaju uklopiti u tvoj financijski plan, pa sad ako se ti ne slaÂ?eÂ? ne moraÂ?, ali ako misliÂ? da je to O.K. onda prihvatiÂ?, oni se financiraju od provizija, meni je vaÂ?no da od mene niÂ?ta ne traÂ?e, a ja ću vidjeti da li se to meni isplati prihvatiti ili ne!

Meni je sasvim O.k. istina, nisam prihvatio njihov plan, jer ja to već sve imam i bez njih, e da, ustvari jesam, a to da sam se prebacio iz jednog mirovinskog u drugi mirovinski i to besplatno, pa ako mi se ne sviđa, mogu se opet prebacit. Vjerujem da je za to dobio proviziku, ali hvala bogu, to tako ide, i kad digneÂ? kreditnu karticu ili kredit, banke ti uzimaju ogromnu naknadu ili ti ga proviziju pa ti to dođe sve na isto!

Pozdrav!
View user's profile Send private message

tadis
Site Admin

Mon Jan 14, 2008 9:13 pm
Reply with quote
Global wrote:
Ja ne znam za druge, ali oni ti ponude sve moguće bankarske i osiguravajuće prizvode, ali to probaju uklopiti u tvoj financijski plan, pa sad ako se ti ne slaÂ?eÂ? ne moraÂ?, ali ako misliÂ? da je to O.K. onda prihvatiÂ?, oni se financiraju od provizija, meni je vaÂ?no da od mene niÂ?ta ne traÂ?e, a ja ću vidjeti da li se to meni isplati prihvatiti ili ne!

Meni je sasvim O.k. istina, nisam prihvatio njihov plan, jer ja to već sve imam i bez njih, e da, ustvari jesam, a to da sam se prebacio iz jednog mirovinskog u drugi mirovinski i to besplatno, pa ako mi se ne sviđa, mogu se opet prebacit. Vjerujem da je za to dobio proviziku, ali hvala bogu, to tako ide, i kad digneÂ? kreditnu karticu ili kredit, banke ti uzimaju ogromnu naknadu ili ti ga proviziju pa ti to dođe sve na isto!
Pozdrav!

Aha, krivo smo se razumjeli Mr. Green . Ovo je točno Â?to si napisao, ali to se odnosi na financijske planove. Poslovni plan i financijski plan nije isto. Poslovni plan je temeljni dokument u kojemu poduzetnik prikazuje svoje ambicije i ideje te promiÂ?lja mogućnosti za postizanje poslovnog uspjeha. Sastavljen, on mu predstavlja napisani okvir budućeg poslovanja. NajčeÂ?će se koristi kao temelj za kredit, ili dobivanje odr. sredstva iz drugih drÂ?avnih izvora, ali svaki poduzetnik bi ga trebao sastaviti radi sebe Wink .
A ako Â?eliÂ? da ti netko stručan napiÂ?e poslovni plan to će ti minimalno 10.000 kn koÂ?tati (kao Â?to sam i rekao, ali cifra ovisi o opsegu posla, sloÂ?enosti...).
View user's profile Send private message Send e-mail

Post new topic   Reply to topic    Page 2 of 2 All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2

Idi na:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: eXtremepixels